Vriend(in) van Moederheil.nl

Moederheil.nl is een particulier initiatief van Lucas Verberne, zelf ooit achtergelaten en afgestaan in Moederheil. Lucas is met Moederheil.nl gestart om de waarheid te achterhalen van wat er toen is gebeurd en om de buitenwereld hierover te informeren. Via publicaties op deze website en op Facebook strijdt hij voor erkenning en gerechtigheid voor betrokkenen, ontsluit hij diverse bronnen en geeft hij zijn kijk op de gebeurtenissen uit het verleden. Het is belangrijk dat de mensen die dit is overkomen worden gehoord, dat zij hun eigen verhaal kunnen doen en dat hun leed wordt erkend.

Het streven is om van Moederheil.nl een stichting te maken om zo op een adequate manier de belangen te behartigen van betrokkenen. Hiervoor is hij op zoek naar mensen voor wie deze belangen van grote betekenis zijn en daar deel van willen uitmaken. Om dit alles mogelijk te maken doet hij een beroep op jou voor steun van voor de realisatie en ondersteuning van de activiteiten van de stichting. Enthousiaste mensen die als vrijwilliger de belangen van betrokkenen uit Moederheil en Valkenhorst willen helpen behartigen.

Word Vriend(in) van Moederheil.nl

Steun jij Moederheil.nl en de belangen die zij behartigt? Vind jij het ook belangrijk dat we gehoord worden en wil jij dit initiatief steunen? Word Vriend(in) van Moederheil.nl en steun ons met een donatie. Elke bijdrage is welkom.

Missie

  • Belangenbehartiging en ondersteuning van mensen die het slachtoffer zijn geworden van Gedwongen Afstand in Moederheil en Valkenhorst in de vorige eeuw.
  • Door mensen een luisterend en empatisch oor te bieden, hen te helpen hun trauma, als gevolg van de misstanden in deze instelling, te verwerken.
  • Bemiddeling en advies aan afstandsouders en -kinderen, in relatie tot professionals op het gebied van trauma en coaching.
  • Publicatie van informatie en ontsluiting van relevante bronnen ten behoeve van de betrokkenen.

Vrijwilligers

Wil je helpen? Graag!

Draag jij Moederheil.nl een warm hart toe en zou je er graag een bijdrage aan willen leveren? Neem dan contact met mij op.
Ik ben op zoek een paar vrijwilligers die net als ik hart voor deze zaak hebben en deel willen uitmaken van de stichting Moederheil.nl. Samen gaan we er iets moois van maken.

Donatie

Jouw bijdrage wordt gebruikt ter ondersteuning van de activiteiten van Moederheil.nl. Dit betreft onder meer professionalisering van de website, initiatieven t.b.v. Moederheil, Valkenhorst en hulp aan betrokkenen.
Zodra Moederheil.nl een stichting is geworden zullen de giften gestort worden in de stichtingskas.
Je kunt je donatie overmaken op onderstaande bankrekening.

Bij voorbaat dank voor je steun.

NL54 KNAB 0611 7449 53
L. M. Verberne
Omschrijving: Vriend van Moederheil.nl

Image by Freepik

0 0 stemmen
Artikel waardering
Abonneer
Laat het weten als er
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties