Vriend(in) van Moederheil.nl

Moederheil.nl is een particulier initiatief van Lucas Verberne, zelf ooit achtergelaten en afgestaan in Moederheil. Lucas is met Moederheil.nl gestart om de waarheid te achterhalen van wat er toen is gebeurd en om de buitenwereld hierover te informeren. Via publicaties op deze website en op Facebook strijdt hij voor erkenning en gerechtigheid voor betrokkenen, ontsluit hij diverse bronnen en geeft hij zijn kijk op de gebeurtenissen uit het verleden.

Het streven is om van Moederheil.nl een stichting te maken om zo op een adequate manier de belangen te behartigen van betrokkenen. Hiervoor is hij op zoek naar mensen die hiervan deel willen uitmaken en voor wie deze belangen van grote betekenis zijn. Om dit alles mogelijk te maken doet hij een beroep op jou voor steun voor de realisatie en ondersteuning van de activiteiten van Moederheil.nl. Ben je enthousiast en wil je als vrijwilliger de belangen van betrokkenen uit Moederheil en Valkenhorst helpen behartigen, neem dan contact op. Het is belangrijk dat de mensen die dit is overkomen worden gehoord, dat zij hun eigen verhaal kunnen doen en dat hun leed wordt erkend.

Word Vriend(in) van Moederheil.nl

Steun jij Moederheil.nl en de belangen die zij behartigt? Vind jij het ook belangrijk dat we gehoord worden en wil jij dit initiatief steunen? Word Vriend(in) van Moederheil.nl en steun dit initiatief met een donatie. Elke bijdrage wordt zeer gewaardeerd.

Missie

De missie van Moederheil.nl:

  • Belangenbehartiging en ondersteuning van mensen die het slachtoffer zijn geworden van Gedwongen Afstand in Moederheil en Valkenhorst in de vorige eeuw.
  • Door mensen een luisterend en empatisch oor te bieden, hen te helpen hun trauma, als gevolg van de misstanden in deze instelling, te verwerken.
  • Bemiddeling en advies aan afstandsouders en -kinderen, in relatie tot professionals op het gebied van trauma en coaching.
  • Publicatie van informatie en ontsluiting van relevante bronnen ten behoeve van de betrokkenen.

Vrijwilligers

Wil je meewerken? Je hulp is meer dan welkom!

Draag jij Moederheil.nl een warm hart toe en zou je er graag een bijdrage aan willen leveren? Neem dan contact met mij op.
Ik ben op zoek naar een paar vrijwilligers die net als ik hart voor deze zaak hebben en deel willen uitmaken van de stichting Moederheil.nl. Samen gaan we er iets moois van maken.

Donatie

NL54 KNAB 0611 7449 53
BIC/Swift: KNABNL2H
KNAB Amsterdam
t.n.v.: L. M. Verberne
Omschrijving: Vriend(in) van Moederheil.nl

Image by Freepik

Het wordt erg op prijs gesteld als je dit bericht wilt waarderen met één tot vijf sterren. Dat kan onderaan elke pagina.

Om te reageren op de inhoud moet je eerst even inloggen.

1 1 stem
Artikel waardering
Abonneer
Laat het weten als er
4 Reacties
Nieuwste
Oudste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties