Feedback

Beste mensen, leden en bezoekers van Moederheil.nl. Deze website is nu een paar jaar actief en aan de reacties die ik krijg merk ik dat het voorziet in de behoefte van velen. Vooral de behoefte aan informatie over Moederheil, Valkenhorst en de personen die er verbleven en werkten. Daar is veel vraag naar.

Ik zou graag van jullie horen wat voor jullie belangrijk is. En dan bedoel ik eigenlijk, wat kan ik verbeteren of toevoegen aan de website om nog meer aan jullie wensen te voldoen? Wat mis je op deze website?
Ik noem bijvoorbeeld, een manier om in contact met elkaar te komen, een periodieke (online) ontmoeting of wil je je eigen ervaringen delen met anderen? Hoe belangrijk is het voor je om je ervaringen al of niet anoniem te delen? Wil je je ei kwijt over de instanties waar wij mee te maken hebben? Heb je een zoekvraag? Waar wil je meer over te weten komen?

Laat het me weten en ik ga bekijken wat hiertoe de mogelijkheden zijn. Ik hoor het graag. Je kunt je reactie onderaan deze pagina kwijt.

Met vriendelijke groet,

Lucas

Image by Racool_studio on Freepik

0 0 stemmen
Artikel waardering
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties