Hoe kan ik mij registreren?

Voorwaarden voor het lidmaatschap

Een band of relatie met Moederheil of Valkenhorst, op welke manier dan ook, is gewenst om je te kunnen registreren op Moederheil.nl. Dus familie direct of indirect, afstand-, pleeg- en adoptieouders, oud-personeel, studenten, theatermakers en media zijn van harte welkom, mits er een relatie is met Moederheil of Valkenhorst.

Heb je die band niet, dan is het mogelijk om een gastlidmaatschap aan te vragen. Graag je motivatie toelichten tijdens het registratieproces.

Registreren bij de website

  1. Als je niet eerder een account hebt aangemaakt voor deze website, dan moet je je eerst registreren. Ga hiervoor naar de pagina Registreren.
  2. Nadat je aanvraag is goedgekeurd kan je inloggen op de pagina Inloggen met de inloggegevens die je voor deze website hebt aangemaakt.
Het is NIET MOGELIJK om met Facebook- of andere inloggegevens in te loggen op deze website. 

Je registratie voor deze website moet eerst goedgekeurd zijn voordat je kan inloggen.
Wanneer je driemaal met foutieve inloggegevens tracht in te loggen, dan wordt het inloggen tijdelijk geblokkeerd. Je kan het dan een dag later opnieuw proberen. 

Geaccepteerd als lid?

Ga dan eerst naar je gebruikersprofiel en werk je gegevens bij. Zo kunnen de andere leden zien wat jouw motivatie is om lid te worden en wat jouw relatie is met Moederheil of Valkenhorst. Je kunt een profielfoto toevoegen en een afbeelding plaatsen op de achtergond.

Aanmelden op Facebook

De aanmeldvragen op Facebook

Geldt zowel voor de Facebook groep “Moederheil/Valkenhorst” als voor “Adoptie, mijn geheim”. Aanmelding betekent dat je de voorwaarden accepteert.

  1. Wat is je relatie met Moederheil/Valkenhorst/afstand/adoptie?
  2. In welk jaar?
  3. Waar ben je naar op zoek?
Aanmelden op Facebook bij Moederheil/Valkenhorst: klik op de knop "Groep bezoeken" of "Lid worden"
Aanmelden op Facebook bij Adoptie, mijn geheim: klik op de knop "Aanmelden"
Let op: 
Zonder beantwoording van de aanmeldvragen op Facebook wordt je aanmelding automatisch afgewezen. Je kunt je daarna opnieuw aanmelden met beantwoording van de vragen.

Door je aan te melden bij deze groep ga je automatisch akkoord met de voorwaarden. Het is derhalve niet meer nodig om deze voorwaarden handmatig te accepteren. Bij schending volgt verwijdering uit de groep.

Respecteer elkaars mening, overtuiging en visie.
Wees empatisch, begripvol, respectvol, beleefd en sociaal.
Deze groep is geen discussieplatform. Heb respect voor elkaar, respecteer privacy en wees empathisch.

Meer informatie is te vinden op de pagina Veelgestelde vragen.

Vragen? Neem contact met me op.

Lucas

0 0 stemmen
Artikel waardering
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties