Je ervaringen delen

Uit eigen ervaring kan ik zeggen dat het delen van je eigen historie met ervaringskundigen voelt als een warme deken. Ik kan het iedereen dan ook van harte aanbevelen. Het helpt echt bij de verwerking van het leed.
Vanuit een historisch perspectief gezien is het belangrijk dat de buitenwereld geïnformeerd wordt over wat zich hier heeft afgespeeld. Vandaar dat het belangrijk is dat onze ervaringen ook door anderen worden gelezen. Hierbij gaat het om de ernst van de ervaring en niet om de betrokken personen. Vandaar de mogelijkheid voor anonimiteit.

Je kunt je ervaringen op verschillende manieren delen.

Openbaar

Je kunt je ervaringen al of niet anoniem delen op het openbare deel van de website. Het wordt dan gepubliceerd onder Berichten>Persoonlijke Ervaringen. Je kunt me jouw ervaring sturen via email en ik zorg ervoor dat het hier geplaatst wordt. Aan jou de keus of je je naam eronder wilt hebben of niet, dus geef dan ook even aan dat je kiest voor anonimiteit.

Besloten

Als je het prettiger vindt om je ervaringen alleen te delen met betrokkenen, dan kan je het plaatsen op het Forum.

  1. Kies dan eerst op welk onderwerp het betrekking heeft, bijvoorbeeld Moederheil of Valkenhorst en vervolgens op Persoonlijke Ervaringen.
  2. Vervolgens klik je op Toevoegen onderwerp.
  3. Dan geef je er een titel aan en daaronder schrijf je je tekst.
  4. Je kan er eventueel nog een bestand (foto of document) aan toevoegen.
  5. Als je ook een of meer trefwoorden (Tags) toevoegt, m.a.w. waar heeft jouw tekst betrekking op(?), dan is het voor anderen gemakkelijker terug te vinden.
  6. Tot slot klik je op Toevoegen onderwerp.

Kom je er niet uit? Neem gerust contact met me op of stuur me je ervaringen per e-mail.

Lucas

0 0 stemmen
Artikel waardering
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties