Opnieuw een mijlpaal

Binnen tien dagen na de mijlpaal van 10.000 bezoeken van de website hebben we, met de aanmeldingen van vandaag erbij, opnieuw een mijlpaal bereikt. We hebben nu 100 leden op de website! Wat een prachtig resultaat is dit. Ik ben supertrots en hoop dat het er nog veel meer gaan worden. We hebben nog heel veel werk te doen om ons doel te bereiken: Erkenning en Gerechtigheid voor ons allemaal.

Sinds de Adoptiewet van kracht werd in 1956 zijn er tussen 1956 en 1985 grofweg zo’n 5000 kinderen afgestaan in Moederheil en Valkenhorst. Als we de periode meetellen vanaf de oprichting in 1921 dan zijn het er nog vele malen meer. Concrete cijfers zijn er nog niet; dit moet nog verder onderzocht worden.

Wat heel belangrijk is is de onderlinge steun die wij elkaar geven. Het maakt een enorm verschil om gehoord te worden door mensen die vergelijkbare ervaringen hebben als jijzelf. Iemand die je begrijpt en je niet vertelt dat je niet naar het verleden, maar naar de toekomst moet kijken. Jullie reacties en ervaringen maken het verschil en zijn van zeer grote waarde voor ons allen. Onze persoonlijke ervaringen maken veel emoties bij elkaar los en het is hartverwarmend hoe anderen hier op reageren. Dit helpt ons allemaal bij het verwerken van wat ons is overkomen. Dus schrijf het van je af en deel het met elkaar wanneer je er zelf aan toe bent.

Opnieuw mijn hartelijke dank.

Mvrgr.,

Lucas

N.B. Onderaan elke pagina op de website kan je een reactie plaatsen.

0 0 stemmen
Artikel waardering
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties