Vrijwilligers gevraagd

Het geeft mij veel voldoening om met Moederheil.nl bezig te zijn. Het is dankbaar werk en door de vele warme reacties die ik ontvang merk ik dat er echt behoefte aan is. Voor mijzelf werkt het helend om erover praten en ermee bezig te zijn. En als ik daarmee tegelijkertijd anderen kan helpen dan is dat natuurlijk fijn.

Particulier initiatief

In 2018 ben ik gestart met de beperkte informatie die ik over Moederheil had verzameld. Begonnen met de Facebookpagina en, vanwege de gevoeligheid van deze materie, al gauw uitgebreid met de besloten Facebookgroepen Moederheil/Valkenhorst en Adoptie, mijn geheim en in 2021 volgde de website.

Stichting

Steeds vaker loop ik tegen beperkingen aan die een particulier initiatief als dit met zich meebrengt. Om zaken geregeld te krijgen is het lastig als je slechts met zijn enen bent. Aan veel hangt een prijskaartje. Op dit moment weet ik de kosten nog beperkt te houden, maar om bijvoorbeeld betere technieken te kunnen gebruiken voor de website of om initiatieven te realiseren is een andere rechtsvorm noodzakelijk.

Om van Moederheil.nl een waardige belangenvereniging te maken wil ik er een stichting van maken, en daarvoor ben ik op zoek naar tenminste twee toegewijde vrijwilligers die dit met mij zouden willen opzetten. Aangezien ik mij bewust ben van mijn beperkingen is het van belang om kennis en kunde in huis te halen van zaken waar ik onvoldoende verstand van heb.

Ik zoek twee of drie vrijwilligers die elk hun eigen steentje kunnen en willen bijdragen aan Moederheil.nl. Ik ben op zoek naar een penningmeester. Het liefst een geregistreerd accountant/boekhouder. En daarnaast iemand die afwisselend als secretaris of voorzitter wil fungeren. Gezamenlijk werken we aan ideeën om Moederheil.nl verder te ontwikkelen.
De eerste stap zal zijn de oprichting en invulling van de stichting en de financiering ervan.

Zijn er mensen die hieraan graag zouden willen deelnemen? Als je belangstelling hebt of meer wilt weten, stuur me dan een e-mail.

Met vriendelijke groet,

Lucas Verberne

Het wordt erg op prijs gesteld als je dit bericht wilt waarderen met één tot vijf sterren. Dat kan onderaan elke pagina.

Om te reageren op de inhoud moet je eerst even inloggen.

0 0 stemmen
Artikel waardering
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties