Wereldwijd bereik

Ik ben eigenlijk toch best wel een beetje trots. Sinds ik met deze website begonnen ben ben ik verbaasd over hoe groot het bereik is wereldwijd. Moederheil.nl wordt gevonden in landen waarvan ik het nooit zou verwachten. De meest bijzondere vind ik toch wel Antarctica, Nepal, Sri Lanka, Kazachstan, Kameroen, Kenia, Marokko, Tanzania, Colombia.

Vanaf het begin in ’21 tot heden is Moederheil.nl al ruim 26.000 keer bezocht. Dit betrof 12.500 individuele terugkerende bezoekers wereldwijd. Met de specifieke doelgroep van de website in het achterhoofd vind ik een dergelijk bereik wereldwijd ècht bijzonder. Ik vind dit ongelooflijk en word er stil van.

Ik hoop dat Moederheil.nl voor mijn bezoekers een baken is in de persoonlijke zoektocht naar meer informatie over je eigen verleden en identiteit en ik wil jullie bedanken voor het delen van de vaak zeer persoonlijke en vooral gevoelige informatie en ik hoop dat het een bron van steun is voor jullie allen. Schroom vooral niet om je ervaringen te delen, want het is juist dat wat als een warme deken voor ons allen voelt.

Heel veel dank,

Lucas

0 0 stemmen
Artikel waardering
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties